آیا راهکاری هست که بشه دادخواست مطالبه مهریه رو به دادگاه حقوقی شهرمان بفرستیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۱ #56406052

سلام من ------۳۰ ساله هستم میخواستم بدونم با توجه به اینکه مطالبه مهریه اول باید از اداره ثبت اسناد انجام شود.. آیا راهکاری هست که بشه دادخواست مطالبه مهریه رو به دادگاه حقوقی شهرمان بفرستیم؟؟ مثلا دادخواست مهریه رو با یه خواسته دیگری مطرح کنیم مثلا طلاق هردو دریک دادخواست.. ضمنا آیا اگر قاضی حکم به طلاق نداد آیا به خواسته مهریه رسیدگی می‌کند و حکم می‌دهد یا ارجاع میده به اداره ثبت اسناد و املاک؟؟ آخه ممکنه زوجه از محل و شهری که دفتر ازدواجی اونجاست دور باشه یا نخواد از آن طریق مطالبه کنه بلاخره باید یه راهکاری باشه که در مرحله اول برای مطالبه مهریه دادخواست به دادگاه دهم؟؟ میشه اگه راهکاری هست بگین ممنون.. ۲. آیا زوج در مقابل و دریافت اجرائیه از ثبت اسناد و املاک نسبت به مطالبه مهریه.. میتونه دادخواست اعسار در همان دادگاه محل اقامت خودش دهد یا باید به اداره ثبت اسناد که اجرائیه صادر کرده برود و به آن اداره دادخواست اعسار دهد؟؟ ضمنا آیا زوج واسه دادخواست اعسار باید به طرفیت چه اشخاصی طرح دعوی کند آیا زوجه و اداره ثبت اسناد املاک که اجرائیه صادر کرده بابد طرف دعوی‌ قرار گیرد؟؟؟ ممنون میشم توضیح دهید

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وفق بخشنامه ریاست قوه قضاییه ابتدا میبایت مطالبه مهریه حتما در دوایر ثبت اسناد لازمالاجرا مطرح گردد چناچه مالی از زوج یافت نشد ثبت به شما گواهی لازم جهت طرح دعوی خواهد داددر محل اقامت خود یا زوج میتوانید دعوی مطالبه مهریه در دادگاه اقامه کنید
رسیدگی به اعسار در صلاحیت دادگاه هست
و اعسار میبایست به طرفیت زوجه مطرح گردد