میگه طلاقت نمیدهم؛ چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۷۰ #56404917

سلام خسته نباشید من و همسرم یکسال پیش عقد موقت انجام دادیم و در دفترچه عقدمان متذکر شدیم که همسر ایشان از جانب من متوجه رابطه مان نشود و من زیر این تعهد را امضا زدم،اکنون همسرش متوجه رابطه مان شده البته خودش سوتی داده،گوشیشو چک کرده،بعد که خانومش فهمید ایشان مرا ترک کردن و دیدم ازش خبری نیست مهریه اجرا گذاشتم و دادخواست طلاق دادم،ایشان طلاقم را نداد گفت مهریه ات را ببخش تا طلاقت بدهم،مهریه من۱۱۰ تا سکه میباشد، و در دادگاه گفتن که خانومش از رابطه ما با خبره، الان منو مسخره خودش کرده میگه طلاقت نمیدم ولی پیشتم هر وقت دلم خواست میام دلم نخواست نمیام حق نداری وقتی خونه ام بهم زنگ بزنی یا پیام بدی،منو تو سختی گذاشته خواهرم که میاد خونمون پیام میده فحشم میده که حالم گرفته بشه و بخوام به مهمونام بدرفتاری کنم،من با این چکار کنم؟اگر برم پیش خانومش و باهاش صحبت کنم یا برم در خونشون جرم محسوب میشه واسم؟ازم شکایت میکنه؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. درعقدموقت طلاق وجودندارد و همسر شما باید بذل مدت کند

با درود
ممکن است با مراجعه شما بعنوان ایجاد مزاحمت علیه شما اقدام نماید.
طلاق‌ در نکاح موقت معنی ندارد، بذل مدت می‌توان کرد و شرایطی دارد.

باسلام
درعقدموقت طلاق معنی ندارد وبذل مدت هست شما میتوانید مهریه را اجرا بگذارید وباتوجه به عسر وحرجی که پیش آمده دادخواست الزام بذل مدت دهید

طلاق در عقد موقت معنایی ندارد لذا با اتمام مدت عقد و یا با بذل آن از سوی زوجه به پایان خواهد رسید

با سلام .
در متعه اصلا چیزی تحت عنوان طلاق وجود ندارد . و عقد موقت با پایان موعد تعیین شده آن از بین میرود .
همسر شما نهایتا میتواند بذل مدت کند

ایشان بایدبذل مدت کنن چون درعقدموقت طلاق وجودندارد

سلام دوست عزیز
با توجه به چیزهایی که گفتید بهترین اهرم فشار شما میتونه اجرا گذاشتن مهریه تون باشه تا حداقل اگر طلاق نمیدن شما به حق و حقوقتون برسید چون در ازدواج موقت امکان طلاق وجود نداره و یا شوهرتون باید بقیه مدت رو ببخشند یا اینکه صبر کنید مدتی که در عقدنامه نوشتید تموم بشه