مشکلی برا من که اعلام مفقودی کردم پیش میاید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #56373118

سلام
من فروشنده آجر هستم من یک فقره چک از مشتری گرفته بودم که آن را گم کردم و خودم اعلام مفقودی کردم بعد موعد چک شد و یکی به صاحب چک زنگ زد که چک برگشت شده و بعد شمارشونو بمن دادن باهاشون که تماس گرفتم معلوم شد چک چند دست گشته و وقتی معلوم شد چک دست کسی بوده که من از اون آجر میخرم و میفروشم پس فکر کردم که حتما چون من برا تسویه حساب چند تا چک به طرف داده بودم این چکم اشتباهی به طرف دادم و در جریان نبودم تا بعد برگشت چک فهمیدم اونطرفم چک و داده به یک آجر فروش دیگر که با من در ارتباط بوده تا چک و برسونه دسته من ولی این رفته چک و گذاشته اجرا و ابلاغیه اومده که بریم دادگاه الان که زنگ زدم که تو باید چک و میرسوندی دست من امانت پیش شما بوده ادعا میکنه که من طلب شما دارم و این چک در گرو طلب شما بوده الان چیکار باید بکنم رای قاضی چی میشه

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موضوع مبهم میباشد ولی صادر کننده چک میبایست وجه چک را تکمیل نماید

با سلام
بلحاظ وصف تجریدی بودن چک صادرکننده مکلف به تادیه مبلغ مندرج در چک میباشد لیکن در خصوص مطالبه دارنده ی چک، صادر کننده مکلف به تادیه کلیه خسارات قانونی من جمله خسارت تاخیر تادیه از زمان صدور لغایت یوم الوصول به انضمام هزینه دادرسی و در صورت اخذ وکیل حق الوکاله محکوم خواهد گردید