شکایت بابت نم حمام، مشاع بودن سند محکوم‌له، تکلیف اجرای احکام

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۳ #56369754

با سلام. از حمام طبقه بالا به حمام منزل بنده رطوبت و نم وارد می‌شد. از ایشان شکایت کردم و رای دادگاه به نفع بنده صادر شد. رای به اجرای احکام فرستاده شده. محکوم‌له اعلام کرده که فقط سه دانگ از منزل به نام ایشان است و سه دانگ دیگر به نام همسر ایشان است که من از او شکایت نکرده‌ام. آیا در این مرحله اجرای احکام حکم را اجرا می‌کند یا به شعبه برمی‌گرداند؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،اگر حکم‌ حضوری و قطعی است مطابق رای صادره باید اجرا شود.محکوم علیه اگر اعتراضی دارد از کانالهای قانونی باید اقدام کند

با سلام
بایستی به طرفیت هردو مالک مشاعی طرح دعوا می کردید.

سلام
باید علیه هر دو مالک طرح دعوا میکردید.

با درود ، اولا سوال تون کمی مبهم است ،و محکوم علیه ( یعنی شخص محکوم شده) را محکوم له نوشتید ، محکوم له یعنی شکایت کننده است ،
خلاصه اگر در جلسات شورا یا دادگاه طرف (محکوم علیه) حاضر شده و در مورد مقدار مالکیت اعتراضی نکرده و خسارت را قبول کرده و قاضی در رای بابت پرداخت خسارات وارده فقط شخص محکوم علیه را محکوم کرده، باید حکم اجرا بشه ، ولی اگر در جلسه دادگاه یا شورا حاضر نشده و رای غیابی است و مهلت اعتراض واخواهی دارد، باید از دفتر خدمات قضایی اعتراض کنند اگر قاضی اعتراض ایشان را قبول کرد مجددا رسیدگی میکنند اگر قبول نکرد باید حکم اجرا بشه.
یعنی صرف ادعای شفاهی در اجرای احکام مربوطه اجرای حکم متوقف نمی‌شود.

با سلام
شما باید شکایت خود را علیه هر دو شخص مطرح کنید.

سلام، با توجه به اینکه هر کدام مالک سه دانگ مشاعی هستند در نتیجه میبایست به طرفیت هر دو اقامه دعوا کنید.

سلام دوست گرامی ملک در مالکیت هر تعداد اشخاص باشد حتما باید به طرفیت آنها هم شکایت شود