اگر شکایت جرایم رایانه ای از فردی شده باشد باید به تهران مراجعه کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۸۰ #56356

باسلام و تشکر از سایت خوبتون.سه سال پیش در شرکتی در تهران کار میکردم و بعد از مدتی به شیراز نقل مکان کردم.یک ماه بعد از جابجایی از پلیس فتای تهران با من تماس گرفتند که باید بروم برای پاره‌ای توضیحات،اول فکر کردم تماس سرکاریه و قطع کردم،روز بعد همکار سابقم در همان شرکت تهران تماس گرفت و گفت از من بخاطر برداشت غیرمجاز از حسابش شکایت کرده،و شماره ای که با آن برداشت شده بود به اسم من بود(منظورم از برداشت غیرمجاز ،خرید کارت شارژ جمعا به مبلغ صد و پنجاه هزار تومان میباشد) ولی این شماره ای که با آن کارت شارژها خریداری شده بود در دست من نبوده و فقط سند مالکیت به اسم من ثبت شده بود که نمیدانم چه کسی و چه زمانی از مدارک شناسایی من اقدام به خرید سیم کارت کرده،بهرحال رفتم و خط مذکور را هم مسدود کردم ولی هرچه برای همکار سابقم توضیح دادم متقاعد نشد و گفت شکایت میکنم،بعد از گذشت دو سال و نیم از این قضیه دیروز سیم کارتی که دست خودم بوده قطع شده و وقتی به دفتر منطقه ای سیم کارت شیراز مراجعه کردم گفتند که به دستور دادیار اجرای احکام شعبه سی و یک تهران ویژه رسیدگی به جرایم رایانه ای مسدود شده،حالا این خطی که مسدود شده را احتیاج ضروری دارم و با توجه به راهنمایی هایی که در سایتهای مختلف حقوقی خوانده ام نمیتوانم ثابت کنم خطی که با آن برداشت شده دست من بوده و قاضی ادعای مرا نمی پذیرد چرا که سند مالکیت آن سیم کارت به نام من بوده است،حال سوالات من از شما بزرگواران اینست که اول: آیا عدم حضور من در داسرایی که گفتم عواقب بدی دارد؟ دوم:آیا میتوانم بجای حضور خودم در دادسرا یک وکیل از تهران یا از شیراز این مسئله را پیگیری کند و خودم اصلا شرکت نکنم؟ سوم:مجازات احتمالی که قاضی برایم در نظر میگیرد چه میباشد؟اینجانب حتی یکبار هم کلانتری نرفته ام و هیچ سوء پیشینه ای هم ندارم؟چهارم: از کجا باید بفهمم که آیا دادسرای مذکور برای من احضاریه یا اخطاریه ای فرستاده است یا نه؟ چرا که میدانم آدرس مرا ندارند.عاجزانه تقاضا دارم راهنمایی بفرمائید

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد بنده اینست که حتما یا خودتان و یا بعد از گرفتن وکیل، وکیلتان در دادگاه حاضر شده و توضیحات و دفاعیات لازم را ارائه دهند مجازات ممکن است حبس و جزای نقدی باشد که حسب مورد دادگاه آن را تعیین خواهد کرد.