روند اداری ابطال معامله چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۱۰ #56250621

برای ابطال معامله چه روند اداری رو باید طی کنم ؟ و چقدر زمان میبره؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام سوال شما مبهم و به صورت کلی پرسیده شده است

با احترام زمان قابل پیش بینی نمی باشد میتوانید دادخواست ابطال معامله مطرح نمایید

سلام دادخواست ابطال معامله را ثبت نمایید .چنانچه جهت ابطال معامله وجود داشته باشد رای صادر میگردد پس از قطعیت رای اجرایی خواهد شد

با سلام
با مدارکی و ادله ای که دارید دادخواست ابطال معامله را از دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام
طی دادخواستی از جانب شما از طریق دفاتر قضایی روند اداری آن به ترتیب انجام میشود .معمولا عملیات اداری کمی زمان بر است

در صورتی که ادله کافی وجود دارد از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به دادگاه صالح دادخواست دهید. مدارک مستند خود را نیز پیوست کنید. اما ابطال مربوط ب اسناد و بطلان مربوط به معاملات است در انتخاب عنوان مناسب دقت کنید

با سلام ؛ اگر منظور شما دادخواست تنفیذ فسخ یا ابطال معامله می باشد ؛ باید دادخواست تنظبم نماید . نیاز به توضیح بیشتر می باشد