آیا بعد از دو سال همسرم میتواند بابت آسیبی که به او وارد نموده ام،شکایت کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۳ #56233076

با سلام
همسرم از من شکایت کرده مبنی بر ضرب و جرح عمدی و ترک انفاق در حالی که من سال ۹۶ یک سیلی به بینی همسرم زدم و مدارک پزشکی هم موجوده.
آیا الان شکایتش قابل قبول هست؟
و اینکه یک روز بعد ترک منزل، بنده دادخواست تمکین دادم که ظرف ۴۸ ساعت به زندگیش برگرده نیومده الان میتونه تقاضای نفقه کنه؟

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر مدارکی بابت این ضربه داشته باشد که شما زدید میتواند شکایت نماید ولیکن بایستی ادعایش را اثبات نماید
در خصوص تمکین اگر ایشان تمکین نکند نفقه ای ندارد .

ترک انفاق برای نفقه آتی هست و مربوط به نفقه گذشته نیست . در خصوص ضرب و جرح عمدی هم با توجه به اینکه ضربه شدید نبوده جنبه عمومی نخواهد داشت
. صدف ارسال اظهارنامه دلیل محکمی برای عدم تمکین نیست و شما باید دادخواست الزام به تمکین علیه ایشان مطرح کنید