این کارمند تا نتیجه را از دیوان نگرفته از برقراری مستمری باید خودداری نماید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۴۸ #56038168

با عرض سلام و احترام دستگاهی کارمند خود را بدون وجود مستند قانونی بازنشسته اجباری نموده و کارمند مربوطه در نظر دارد مراتب اعتراض خود را در دیوان عدالت اداری مطرح نماید . برخی از حقوقدانان بر این باور هستند که این کارمند تا نتیجه را از دیوان نگرفته از برقراری مستمری باید خودداری نماید برخی دیگر از حقوقدانان عقیده دارند که برقراری مستمری تاثیری در اعاده به خدمت ندارد و مستمری را باید برقرار کند . در اینحالت شک و تردید بوجود آمده است . نظر وکلای محترم در این خصوص چیست

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مستمری شما پابرجا خواهد‌بود

درود
دریافت یا عدم دریافت مستمری تاثیری در موضوع شما ندارد.

شمامی توانیددردادخواست دستورموقت تقاضا کنید

سلام
اخذ مستمری و یا عدم آن در صورت پذیرش دیوان عدالت نسبت به رای بازگشت به کار و ابطال حکم بازنشستگی تاثیری نخواهد داشت .

در دیوان طرح دعوی کنید و در صورت برگشت به کار مستمری قطع می شود، گرفتن مستمری و طرح دعوی در دیوان تضادی با هم ندارند

ضمن اعتراض در دیوان عدالت اداری میتوانید مستمری خود را دریافت نمایید.

نظر گروه دوم درسته
چه شما مستمری دریافت کنید وچه دریافت نکنید درصورت ابطال بازنشستگی اجباری از طرف دیوان عدالت
حقوقوق شما به حالت اولیه باز می گرده