اگر مهریه از ۱۱۰ سکه بیشتر و عند المطالبه باشد و مرد بیکار باشد آیا فقط ۱۱۰ سکه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۰۶ #56027986

با سلام
اگر مهریه از ۱۱۰ سکه بیشتر و عند المطالبه باشد و مرد بیکار باشد آیا فقط ۱۱۰ سکه تعلق میگیرد یا همه آن مقدار؟
من اظهار نامه تعیین تکلیف فرستادم ولی همسرم نیست و اصلا جواب نمیدهد، از طریق دادگاه چگونه باید اقدام کنم در صورتی که خواهان طلاق نباشم؟
دوشیزه نیستم و در دوران عقد و بلا تکلیفی هستم و همسرم گفته با عدم سازش باید جدا شویم ولی اقدامی نمیکند در حالی که زندگی مشترک نداشتیم آیا گواهی عدم سازش به این آسانی صادر میشود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطالبه بیشتر از ۱۱۰ سکه صرفا با معرفی مال امکان پذیر است.

گواهی عدم در صورت طلاق توافقی صادر میشود که با توافق یکدیگر جدا شوید. در غیر این صورت اگر وکالت در طلاق ندارید باید از طریق بخشیدن مهریه طلاق خلع بگیرید. برای مطالبه مهریه شما ابتدا باید به دفتر ثبت ازدواج مراجعه کنید و درخواست صدور اجراییه کنیدو ۱۰ روز به مدیون جهت پرداخت دیون خود مهلت داده میشود که اگر پرداخت نکرد در اجرای ثبت تشکیل پرونده میشود. اجراییه برای ۱۱۰ سکه صادر میشود مگر اینکه اموالی از همسر خود معرفی کنید.

 اگر مهریه تا ۱۱۰ سکه باشد برای وصول آن می‌توان زوج را محبوس ساخت تا مهریه را پرداخت کند یا اینکه اعسار و ناتوانی خود را به اثبات رساند.
اما اگر بیش از ا۱۱۰ سکه باشد فقط در صورت توانایی مالی زوج، امکان وصول مهریه وجود دارد

سلام
شما باید دادخواست مطالبه مهریه را ثبت نمایید و متعاقبا نسبت به ۱۱۰ سکه اجراییه صادر خواهد شد و نسبت به الباقی زمانی اجراییه صادر می شود که شما ملائت مالی همسرتان را اثبات کنید
در صوت طلاق توافقی گواهی عدم امکان سازش صادر می شود

با سلام، تنها حربه زن در قانون مدنی ،مهریه است،شما می توانید از طریق به اجرا گذاشتن مهریه، شوهرتان را مجاب نمایید که تکلیف شمارا مشخص کند، شما میتوانید تا صدو ده سکه را از مرد وصول نمایید ولی بیشتر از صد و ده سکه ، بایستی اموالی را از شوهرتان معرفی نمایید و دادگاه توقیف میکند و به فروش می رسد . اموالی مثل ماشین، ملک ، موجودی حساب بانکی. این امکان هم وجود دارد که شوهر شما نسبت به صد و ده سکه ، درخواست اعسار و قسط بندی مهریه دهد، و اگر درامد مناسبی نداشته باشد قسط بندی خواهد شد. پیروز باشید