نحوه پیدا کردن محل اختفای مجرم چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۶۰ #56020840

از کسی طلبکار بوده ام و چک داشتم. شکایت کردم و بعد از اینکه در هیچ دادگاهی حاضر نشد رای به نفع من صادر شد و حکم جلب او را گرفتم. مبلغ چک با تاخیر و تاخر حساب شده از طرف دادگاه حدود ۴۰۰ میلیون تومان میباشد. این حکم جلب خطاب به پلیس پیشگیری بوده. ولی برای پیدا کردن محل اختفای او هنوز اقدام مثمر ثمری صورت نگرفته است.
آیا امکان این وجود دارد که من با در خواست از قاضی پرونده، حکم جلب را خطاب به آگاهی بگیرم. تا با اطلاعاتی که میتوان از طریق آگاهی بدست آورد مثل پرینت تلفن و ... بتوانم محل اختفای مجرم را پیدا کنم؟
به احتمال ۹۰ درصد مجرم از این شهر رفته و جای دیگر کار میکند. در ضمن او بازنشسته تامین اجتماعی میباشد.

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون بازنشسته است ازطریق توقیف حسابهای وی اقدام گردد

با سلام
در اینگونه موارد از طریق اداره آگاهی پیگیری صورت نخواهد گرفت و شما می توانید درخواست استعلام نسبت به اموال و همچنین نسبت به توقیف حساب بانکی ایشان نمایید.

سلام
اگر حقوق بگیر تامین اجتماعی ست می توانید از طریق توقیف حقوق یا رد یابی حسابی که حقوق را به آن واریز و دریافت می نماید می توانید نسبت به وصول طلب خود اقدام کنید.

چرا بابت طلب خود با معرفی اموال از اواقدام نمی کنید کی از موارد میتواند همین حقوق بازنشستگی ایشان باشد ،حساب بانکی و املاک مستغلات به نام ایشان باشد و برای جلب ایشان باید خود تحقیق وتفحص کنید و درخواست جلب سیار را از دادگاه صدور رای تقاضا کنید تا به محض اطلاع محل با هماهنگی دادستان ان شهر و صدور جلب بتوانید ایشان را جلب نمائید. پیرینت تلفن ایشان را هم داشته باشید کمکی نمی کند فقط تماس های ردو بدل شده مشخص می شود و چون اقدام شما برای پیرینت و محل ایشان ورود به حریم شخصی است به نظر با آن موافقت نمی گردد. شما با یک نامه از اجرای احکام شعبه صادر کننده رای می توانید از طریق سرپرستی کلیه بانکها حساب های ایشان را در هر کجا که باشد وبا کد ملی ایشان باشد را مسدود کنید .جلب ایشان مرحله اخر خواهد بود که کمی زحمت دارد