مشاوره بهزیستی با دستور رئیس دادگستری در طلاق الزامی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۳۸۹ #56016

سلام
همسرم قصد دریافت مهریه و نفقه دارد.
از تاریخ 11 مرداد منزل ترک کرده است.
استشهادیه از سه نفر از مالکین ساختمان گرفتم و اظهارنامه تمکین ارسال کردم
برای دادخواست تمکین که اقدام کردم رئیس دادگستری نامه برای مشاوره در بهزیستی داد.
هر چه تلاش کردم دادگستری برگ دادخواست تمکین تایید نکرد و گفت باید بری مشاوره.

سوالم این است که هیچ راهی ندارد در دادگستری انجام دهدم و مشاوره بهزیستی نروم تا کار دادخواست تمکین زود تر انجام شود؟؟؟

میترسم خانمم برای مهریه زودتر اقدام کند و دادخواست مهریه زودتر برسد.
لطفا راهنماییم کنید.
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا تفاوتی برای شما نخواهد داشت و در هر حال باید مهریه را به ایشان پرداخت کنید ثانیا ابتدا باید جلسات مشاوره برگزار شود و سپس عدم تمکین زوجه اثبات گردد.