طبق قانون میشه با ماهی یه تومن زودتر به این نتیجه رسید که توافقی جدا شویم یا سالی یه سکه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۲ #56013454

باسلام
من میخوام زوج تحت فشار قرار بگیره و راه درویی نداشته باشه.
لازم به ذکر است که اموالی برای توقیف نداره و فقط حقوق ماهیانه ۴ تومن داره.
دادگاه براش سالی یک سکه تقسیط کرده الان من میتونم بخوام سالی یک سکه باشه یا ماهانه یک میلیون.در واقع من هدفم گرفتن مهریه یا نفقه نیست فقط میخوام دست از سرم برداره آدم شریه.
حالا اصل سوالم اینه بنظرتون با ماهی یه تومن زودتر به این نتیجه میرسه که بیاد توافقی جدا شیم یا سالی یه سکه؟کدومش بیشتر تحت فشارش قرار میده؟ کلا آدم لجبازیه با این تفاوت همونطور که خودتون میدونید میتونه قسطشو نده و مطابق قانون یک طرفه عزیزمون که خدا باعث و بانیشو به راه راست هدایت کنه برا مهر جلب نداریم،من باید برای سکه یه دو سه سالی صبر کنم که نهایتش بگم این دو سه قسط مهریشو نداده که شاید دلشون سوخت جلب دادن که اونم به درد عمه جان عزیزم میخوره و زندگیمم که هیچ انگار ما زنا آدم نیستیم با این قوانین کاملا یکطرفه.معلوم نیست داریم چوب چی رو میخوریم
حالا همه اینها به کنار ماهانه بگیرم معادل پولیشو زودتر راضی میشه طلاقم بده یا همون سالی یه سکه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام درصورتی که ایشان شغل دائم دارند به نظر می رسد کسر ماهی یک میلیون از حقوق برای شما مطمعن تر باشد درصورتی که توافقی در میان نباشد.

این موضوع بستگی به شما و تشخیص خودتان خواهد شد

با درود
یک وکیل حرفه ای راه حل غیر قانونی تحت فشار قرار دادن دیگری را پیشنهاد نمی‌دهد همگی برابریم و باید در جهت حل مشکل قانونی و در این راستا قدم برداریم.
به هر تقدیر بهتر است با یکدیگر توافق نمایید، وگرنه اگر رای قطعی شده باشد مطابق آن‌چه در رای آمده عمل خواهد شد.

قانون در این مورد ک کدام راه بهتر هست و بنفع زوجه یا کدام زوج را تحت فشار بیشتر قرار میدهد نظری ندارد و این بستگی ب تشخیص،مصلحت و تصمیم خودتون داره ک کدوم راه رو انتخاب کنید

باسلام
اگر فکر میکنید ماهیانه پرداخت کند نتیجه بهتری میگیرید درخواست پرداخت ماهیانه بکنید

درود
این بستگی به خودتان دارند نمیتوان گفت از کدام راه همسرتان بیشتر تحت فشار قرار می گیرد.