اقرار کردم خودم جهت اصلاح رفتار، همسرم به همراه بچه را به خانه پدرش بردم؛ چگونه در دادسرا دفاع کنم و زیر آن اقرار بزنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۳ #55978334

باسلام و درود
اینجانب از روی ندانم کاری و عدم مشاوره با وکیل، و باتوجه به اینکه چند باری هم چه خودم و چه همراه خانوادم رفتم دنبالش و هر ماه هم مرتب مبلغی نه چندان زیاد به حسابش واریز کردم.
در دادسرا چگونه دفاع کنم و زیر آن اقرار بزنم؟
به خاطر اقرار در شورای حل اختلاف ممکنه محکوم شوم؟
ممنون و سپاسگزارم

مشاوره حقوقی دادسرا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به پرداخت نفقه جای نگرانی برای شما وجود ندارد

درود
اگر ترک انفاق انجام نداده اید جرمی مرتکب نشده اید.

با درود مسولیتی متوجه شما نیست، اگر نفقه می‌پردازید و جرمی نکرده باشید مطابق آنچه در سوال آمده است جای نگرانی نیست.

در ضمن سوال تکراری است

سئوالتان مبهم است و مشخص نیست که به چه علت نگران هستید . تعهد به اصلاح رفتار نمیتواند اقرار تلقی شود .

شما همسرتان را به مهمونی بردی