حسابم مسدود شده است، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۰۶ #55902648

با سلام

شخصی از خوزستان برام به درگاه زرین پالم پول ریخته،کلا ۸ میلیون، برای اون شخص من فرستادم بسته رو،توی فروردین ماه بودش ولی الان که مرداد هستش حسابم مسدود شده.
اصلا نمیدونم چیکار کنم؟
چون بدبخت شدم، حساب کاریم هستش، بدهکارم و قسط دارم، حسابم بسته شده به کلی مشکل برخوردم.
دقیقا باید چیکار کنم الان؟
باید پولو پس بدم آیا؟
بسته رو با تیباکس فرستادم، بهم شماره تلفن، کد پستی
توی تلگرام بهم عکس هم داده که اون پیامکی که تیباکس ارسال میکنه کد رهگیریشو.

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- چون خرید و فروش اینترنتی بوده می توانید به پلیس فتا مراجعه و شرح حال و اظهارات خویش را بیان کنید . پلیس پس از انجام تحقیقات لازمه پرونده شما را به دادگاه ارجاع نهایتا اگر طبق تشخیص قاضی پرونده از نظر قانونی مشکلی نداشته باشید به بانک دستور می دهند رفع انسداد حساب بانکی شما صورت پذیرد/.