منظور از جمله ای که در قسمت توضیحات مبایعه نامه وارد شده، چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۲ #55853103

جمله اینه:
در صورت عدم وصول تعهد طرفین چه فروشنده و چه خریدار هر دو موظف به پرداخت ۱۵ درصد قرارداد در صورت عدم وصول تعهد طرفین میباشد، منظور جمله چیه؟
من میخوام واسه الزام سند وکالتی، انجام تعهدات مبنی برساخت و تحویل شکایت کنم آن وقت طرف مقابل میتونه به دادگاه بگه اینم ۱۵ درصد خسارت و خداحافظ؟
من خونمو میخوام و از موعد تحویل گذشته و ۷۰ درصد نقد پولشو گرفته و بقیه پول تو حساب برداشت نمیکنه بالاخره تکلیف من با این فروشنده نامرد چی میشه؟
از یطرفم خونه ها گرون شده واسه همون نمیدونم میخواد چکار کنه فقط میخوام بدونم اون جمله دردسرساز نشه؟
در ضمن همه واحداشو چون به نرخ خوب فروخته داره تکمیل میکنه ولی واحد من چون طبقه فوقانی رمپ هست دست نزده و گفته اون طبقه شمارو همشو لابی میکنم بهت تحویل نمیدم.

مشاوره حقوقی قرارداد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
بله جمله خطرناکی است و آن طور که شما نوشته اید اگر ایشان به تعهد خود عمل نکند فقط می بایست خسارت بدهد مگر اینکه در ادامه نوشته شده باشد که این امر مانع از مطالبه اصل خواسته نیست

بایستی مدارکتان مطالعه شود تا بتوان پاسخ داد