حکم دزدیدن و تجاوز چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۹۲۵ #55667172

اگر ۲ پسر پسر دیگر را با زور چاقو و شوکر دزدید و بهش تجاوز کنن حکمشان چیست

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جرم ها و نحوه اثبات آن متفاوت است ولی در مجمع آدم ربایی لواط تفخیذ رابطه نا مشروع ممکن است ثابت شود

درود آدم ربایی ۵ تا ۱۵ تا حبس دارد که با توجه به کیفیت مشدده آن به حداکثر مجازات مذکور محکوم می‌شود.
حد لواط برای فاعل، درصورت عنف اعدام است

با سلام و احترام
در صورتی که مجرمین بیش از ۱۸ سال داشته باشند مرتکب تعدد جرم مادی شده و اگر منظور شما از تجاوز عمل لواط باشد اعدام می شوند لیکن اگر ملامسه و تقبیل و مصادیقی به مانند این و از روی شهوت باشد طبق قاعده تعدد مادی جرم مجازات آدم ربایی سنگین تر شناسایی شده و مرتکبین به اشد مجازات مرقوم (۱۵ سال حبس) محکوم میشوند.
در اینجا برای مرتکبین لفظ پسر استعمال شده لذا اگر ایشان سن کمتر از ۱۸ سال داشته باشند دو حالت برای مجازات انها تصور پیش بینی می شود:
الف) ۱۵ الی ۱۸ ساله بودن مرتکبین و فرض انجام عمل لواط(دخول):
در اینجا وفق حدی بودن این جرم (لواط) و اشد بودن میزان مجازات آن نسبت به آدم ربایی در دستور کار دادگاه قرار گرفته و حکم اعدام برای مرتکبین اصدار میشود مگر مطابق ماده ۹۱ قانون مجازات مجرمین از ماهیت جرم واقع شده آگاهی نداشته یا حرمت آن را درک نکنند و یا شبهه در کمال عقل آنها وجود داشته باشد.
الف)۱۵ الی ۱۸ ساله بودن مرتکبین و عدم انجام لواط(صرفا همجنس گرایی):
در این فرض مجازات مجرمین در آدم ربایی ملاک قرار میگیرد( به موجب اشد بودن) و با عنایت به وقوع تعدد جرم مطابق بند الف ماده ۸۹ و نظر داشت تعدد جرم(تعیین اشد مجازات ارتکابی) تا ۵ سال نگهداری در کانون اصلاح و تربیت محکوم می شوند.
ب)۱۲ الی ۱۵ ساله بودن مرتکبین:
در این مورد نیز نهایتا تا ۱ سال در کانون اصلاح و تربیت نگهداری می شوند
موید باشید

آدم ربایی ۵ تا ۱۵ تا حبس دارد که با توجه به کیفیت مشدده آن به حداکثر مجازات مذکور محکوم می‌شود.
حد لواط برای فاعل، درصورت عنف اعدام است.

در صورت اثبات جرم ، در حکم افساد فی الارض بوده و به اعدام محکوم میگردند .

باسلام درصورتی که موضوع اثبات گردد حکم اعدام خواهد بود

"با سلام"
آدم ربائی با توسل به سلاح سرد و تجاوز
از حبس تا اعدام