آیا اموال منقول و غیرمنقول قولنامه ایی برای مهریه توقیف میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۹ #55603448

با سلام اساتید محترم.
آیا زوجی که خودرویی داشته باشد که سندش به اسم زوج نباشد و منزلی هم که هیچ سند و قولنامه ایی به اسم زوج نیست. زوجه میتواند با آوردن شاهد که ، این اموال متعلق به زوج است ، توقیف کند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرمالی که به اسم زوج باشد درقبال مهریه قابل توقیف است و به صرف شاهد نمی توان بابت آن اقدام کنید

خیر . توقیف اموال اعم از منقول و غیرمنقول منوط به اثبات مالکیت در مراجع رسمی است .