در خدمات قضایی جهت اجرا در اجرای احکام ثبت نمودم؛ مراحل را از چه طریقی پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۳ #55467466

سلام بنده بعد از طی مراحل پرونده در اداره کار از کارفرمای خود مطالباتم را در قالب رای قطعی صادر شده توسط اداره کا را اخذ کردم و در خدمات قضایی جهت اجرا در اجرای احکام دادگشتری ثبت نمودم حال مراحل را از چه طریقی پیگیری خواهم کرد به چه ارگانی مراجعه کنم و پیگیر پرونده ام باشم؟
ضمنا روال کار و یا گردش کار این مطلب را از وکلای عزیز تقاضا مندم
پایدار و زنده باشید
با تشکر -------

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعد از دریافت پیامک ثبت پرونده میتونید به واحد اجرای احکام مربوطه مراجعه کنید

باسلام
بعد از ثبت پرونده در شعبات اجرای احکام،شما میتوانید تقاضای صدور اجرائیه رای را توسط درخواست کتبی ارایه و اگر اموالی بنام کارفرما باشد توقیف نمایید

با سلام..
پس از دریافت پیامک ثبت پرونده، به شعبه اجرای احکام مراجعه نمائید و اگر اموالی از کارفرما سراغ دارید، معرفی نمائید. در غیراینصورت استعلامات راهور، بانکها و اسناد رسمی جهت کشف اموال و توقیف آنها را انجام دهید..
موفق باشید..

پس از ارجاع پرونده به اجرا احکام .به شعبه ای که پرونده ارجاع شده مراجعه کنید.و اگر حساب یا مالی از کارفرما دارید معرفی کنید.در غیر این صورت تقاضای استعلام سه گانه کنید.

با سلام
منتظر پیامک ثبت پرونده در اجرای احکام بمانید پس از آن برای پیگیری به واحد اجرای احکام مربوطه مراجعه فرمایید