چگونه میتوانم حکم را اجرا و پولم را پس بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۱ #55434837

با سلام بنده مبلغ ۸۰میلیون را چندین سال پیش به شخصی پرداخت کردم و بعد از مطالبه ایشان محکوم به باز پرداخت شد ولی با طرح دادخواست اعسار هنوز بعد از گذشت سه سال موفق به اخذ مبلغی از وی نشده ام اخیرا حکم اعسار ایشان در دادگاه تجدید نظر نقض و رای قطعی بر رد و عدم پذیرش اعسار داده شد ولی قبل از هر گونه اقدام من برای جلب ایشان دوباره دادخواست اعسار مطرح کردند حال میخواهم بدانم تکلیف من چیست آیا میتوانم ایشان را جلب کنم؟چگونه میتوانم حکم را اجرا و پولم را پس بگیرم؟متشکرم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه یکبار اعسار ایشان رد شده اعسار دوم مانع از صدور جلب نیست‌وشما میتوانید جلبش بگیری اما اعسار اعتبار امر مختومه ندارد یعنی ایشان میتواند بعداز ردهر اعسار دوباره دادخواست اعسار تقدیم دادگاه کند شما برو مالی ازش پیدا کن و توقیفش کن وگرنه آخرالامر اعسار خواهد گرفت

بعد از قطعیت حکم شما میتوانید درخواست صدور اجراییه بدهید
و سپس از طریق اجرای احکام اقدام نمائید.

با سلام
سریعا با مراجعه به شعبه صادرکننده رای، درخواست صدور اجرائیه نموده و پرونده را پس از صدور اجرائیه به اجرای احکام ببرید.(توقیف اموال و جلب و ...)

سلام
با توجه به این که تقاضای اعسار ایشان یک بار رد شده، درخواست مجدد اعسار مانع جلب نخواهد بود. بنابراین می توانید پس از تقاضای صدور اجرائیه و سپس تشکیل پرونده اجرایی و انجام سایر مراحل، ایشان را جلب نمایید.

با سلام
پس از قطعیت حکم میتوانید درخواست صدور اجراییه بدهید
و سپس از طریق اجرای احکام اقدام کنید.

باسلام
از طریق تنظیم درخواست صدور اجرائیه از طریق اجرای احکام شعبه صادر کننده حکم اقدام نمایید

سلام
پس از قطعیت حکم میتوانید تقاضای صدور اجراییه مطرح کنید