انتقال سند خونه زوج به نزدیکان جرم است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۳ #55378378

با سلام و عرض ادب
همسر بنده چند ماه پیش منزل را ترک کرده و سند خونه و ماشین رو با خودش برده.
ماشینم که فعلا توقیف فیزیکیه
اما خونه‌م را پس از دو ماه متوجه شدم همسرم رفته تو ثبت رفع توقیف کرده و مختومه شده
حالا دلیلش چی بوده نمیدونم
چون ایشون قصد بازگشت ندارن میدونم که از سر پشیمونی نبوده احتمالا قصد داره از دادگاه اقدام کنه
لطفا اگه میشه بهم بگید وقتی ماشین تو ثبت توقیفه میتونه از دادگاه هم دوباره خونه رو توقیف کنه؟ و اینکه من الان اگه برای سند المثنای خونه اقدام کنم ( با توجه به اینکه نمیتونم شکایت خیانت در امانت کنم چون شاهد ندارم که اسنادمو برده و خودشم انکار میکنه) اگه تا زمان آماده شدن سند المثنی خونه همچنان رفع توقیف باشه و من سند آن را به خانواده‌ م انتقال بدم مرتکب جرم میشم؟ چون شنیدم که قبل از رای دادگاه جرم نیست؟ درسته؟
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود پس از صدور رای قطعی انتقال اموال توسط محکوم مصداق بارز معامله به قصد فرار از دین کیفری است و مجازات‌ دارد.

درود
بله چون اجراییه ثبتی صادر شده انتقال به منزله معامله به قصد فرار از دین است.

درود بر شما، بله انتقال حین توقیف جرم است، در خصوص اسناد خودرو و منزل نیز بعد از رفع توقیف منعی برای انتقال وجود ندارد.

شمامی توانید استرداد سندخودرو را تقدیم کنید

انتقال اموال پس از صدور حکم قطعی در دادگاه و یا ابلاغ رسمی اجرائیه ثبتی جرم می باشد و درخواست سند المثنی از سوی شما ایرادی ندارد . در صورت عدم توقیف نیز میتوانید نسبت به انتقال آن اقدام نمایید .