این تفویض وکالتها باطل هستند یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۷۳ #55307971

با سلام
وارثین وکالت تام الاختیار بلاعزل با حق توکیل به غیر را به یکی از وراث برای ثبت زمین پدری میدهند وکیل ۱/۲ اختیارات خود را در سال ۸۶ به شخص دیگر تفویض وکالت میدهد و این تفویض وکالت در سال ۸۷به شخص دیگر واگذار میشود و در سال ۹۳ وکیل اول که یکی از وارثین بوده فوت میکند و در سال ۹۸ دوباره تفویض وکالت به فرد دیگر منتقل میشود این تفویض وکالتها باطل هستند یا خیر ضمنا زمین فقط پلاک داشته سند نداشته ممنون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با فوت و جنون وکیل اول سایر وکالت نامه ها نیز باطل خواهند شد

با سلام
با فوت و جنون وکیل اول سایر وکالت نامه ها نیز باطل خواهند شد

با سلام
در فرض انعقاد عقد وکالت با حق توکیل به‌غیر و حق انتقال قطعی به نام وکیل، در صورت تفویض وکالت به دیگری، فوت وکیل اول پیش از قرارداد انتقال قطعی مورد وکالت به نام وکیل دوم موجب انفساخ عقد وکالت و بطلان قرارداد انتقال نمی‌شود زیرا وکیل دوم در واقع وکیل موکل اصلی محسوب می‌شود نه وکیل اول تا با فوت وی وکالت منفسخ شود.