در صورت دادن دادخواست اعسار امکان بازداشت پسرم می باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۵ #55304811

سلام یکسال پیش چک پسرم به مبلغ چهل میلیون برگشت خوردطرف شاکی شد وظاهرا حکم جلب نیز صادر شده پسرم داد خواست اعسار داد و من اون دادخواست روحضورا به دادگاه همون شهر بردم هرچقد التماس کردم قاضی از من نگرفت گفت باید خودش بیاد پسرم از ترس اینکه مبادا دستگیرش کن نرفت .بعداز چند ماه دوباره از طریق دفتر قضایی توشهر خودمون این دادخواست رو به همون دادگاه ارسال کرد ودادگاه وقت رسیدگی داد چون توی یه شهر دور بود باز از ترس اینکه ممکنه تا زمان رای دادخواست اعسار دستگیرش کنن .توجلسه حاضر نشود ورای به بیحقی او صادر شد.
حال سوال اینه آیا میشود یه بار دیگه از طریق دفتر قضایی شهر ما دادخواست بده در زمان رسیدگی فقط شاهدا بروند وخودش در دادگاه حاضر نشود یاحتما باید خودش باشه؟آیا میشه این دادخواست اعسار رو در دادگاه شهر خودمون بدهد تابررسی شود؟ اگه در جلسه ی رسیدگی دادگاه حضور پیدا کنه ممکنه دستگیرش کنن لطفا راهنمایم کنید
ممنونم

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در همان دادگاهی که رای صادر شده باید تقاضای اعسار نمایند
باید از طریق وکیل دادگستری یا شخاصا اقدام نمایند

میتوانید مجدد دادخواست اعسار بدهید و شهود بهمراه وکیل ایشان در دادگاه حاضر شوند و خودشان حضور پیدا نکنند بجایشان وکیل حاضر میشود .

دادخواست اعسار باید در دادگاهی رسیدگی شود که محل اقامت خوانده دعوا می باشد و حضور شخص خواهان (پسرتان) در جلسه نیاز است مگر اینکه ایشان به وکیل دادگستری وکالت دهد که همراه شهود در جلسه حضور داشته باشد.

با سلام و وقت بخیر
هردادگاهی که رای بدوی درآن صادرشده است ایشون هم درهمان دادگاه باید دادخواست اعسار دهید و حتما ایشون و یا وکیل دادگستر یباید حضور داشته باشد درغیر اینصورت رد میشود و صرفا حضور شاهد قابل قبول نمی باشد .