من میتوانم معامله را بعد از گذشت چند سال فسخ کنم و توقیف خودرو را تقاضا کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۲۴ #55250934

سلام واحترام . چند سال پیش خودرو پژو خریداری نمودم . در همان زمان متوجه شدم که پلاک های خودرو توقیف شده اند و فروشنده قول داده بود که پلاک بیاورد و ... بدلیل عدم انجام تعهد خواستم که معامله فسخ و پول بازگشت کند در همان زمان ایشان فرد دیگری اورد که خودرو را به ایشان بفروشم و من گول خوردم خودرو فروخته شد و بجایه پول بنده تعدادی سفته از فرد دیگری که هیچ ربطی به معامله نداشتند رو دادند و شفاهی قول دادند که هر وقت پول ماشین رو اوردند سفته ها را بگیرند . این عمل انجام نشد و زمانیکه مراجعه کردم گفتند بجایه پول سفته گرفتی و برو سفته ها رو نقد کن . شکایت کلاهبرداری کردم و قاضی رای به برائت ایشان دادند و من ماندم با تعدادی سفته از فردی ناشناس . حالا سوالم این هست که من میتوانم معامله را بعد از گذشت چند سال فسخ کنم و توقیف خودرو را تقاضا کنم ؟؟ یا اینکه برای سفته ها اقدام کنم ؟ کدام مسیر راحتتر میتوانم به هدفم و پول از دست رفته خویش برسم ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید روی سفته ها اقدام نمایید و برای فسخ قرارداد بایستی قراردادتان بررسی شود

سلام
شما باید جهت وصول سفته ها دادخواست بدهید.

سلام
شما میتونید سفته ها رو مطالبه کنید
البته ادعای فسخ معامله اصولا باید بهمراه دلایلی مثل خیارات مطرح در قانون مدنی باشه که اکثرا فوری هستن و علی رغم گذشت چند سال گمان میکنم اگر سفته ها تاریخ دارند و شخص صادرکننده سفته هم در دسترس شماست که بتوانید در صورت محکومیت او جلبش کنید
اگرظهر سفته(پشت سفته)رو مسی امضا کرده از او هم میشه شکایت کرد
در صورت موارد فوق دیر کرد خوبی بشما تعلق میگیره

با سلام روی سفته ها اقدام کنید سریعتر به نتیجه می رسید و تامین خواسته هم بگیرید که در صورتی که اموالی دارد توقیف کنید

شکایت کلاهبرداری یا فسخ ب نتیجه نخواهد رسید....تنها راه شما مطالبه وجه سفته میباشد

با درود راهکار صحیح فقط اقدام بر روی سفته هاست.

با سلام
به عقیده بنده شما سفته ها را اقدام حقوقی بفرمایید به نتیجه می رسید خواه از طریق اداره ثبت شهرتان خواه از طریق دادخواست قضایی .