مدارک مورد نیاز برای دریافت سند تک ‌برگ چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۴ #55242401

با سلام
سند خانه‌ی من "منگوله‌دار" است. برای تبدیل آن به سند تک ‌برگی چه مدارکی باید با خود به دفتر اسناد رسمی ببرم؟ آیا ممکن است از خانه بازدید شود؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با ارایه مدارک هویتی و نیز پرداخت هزینه های مربوطه و به احتمال زیاد بدون نیاز به رویت و متراژ ملک این امر انجام خواهد گرفت

سلام . مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی . مدارک احراز هویت مالک . تکمیل فرم های مربوطه که در دفتر خانه در اختیار شما قرار می دهند. واریز هزینه پست و هزینه دفترخانه و حدوا ۴۰ روز کاری زمان می برد

فقط مدارک قانونی و مبلغی هم دردفترخانه از شما می گیرند

اصول اسناد مالکیت و هویتی از قبیل کارت ملی و شناسنامه مورد نیاز خواهد بود

درود
اصل سند مالکیت و مدارک هویتی شما نیاز می باشد.

صرفا با ارائه کارت ملی و شناسنامه و همینطور تحویل اصل دفترچه سند مالکیت به یکی از دفاتر اسناد رسمی و پر کردن فرمها و پاکت مخصوص که در دفترخانه در اختیارتان قرار میگیرد میتوانید روند تعویض سند را آغاز نمایید . البته مبالغی نیز در دفترخانه بابت خدمات اداری و پستی دریافت خواهد شد . از این رو حتما کارت بانکی نیز باید همراهتان باشد .

سلام خیر نیازی به بازدید منزل نیست صرفا هزینه های مالیات و شهرداری را پرداخت میکنید