بعد گذشت دو ماه از ترک خانم از منزل رفع توقیف کرده باشه چطور میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۱۵ #55178050

سلام خسته نباشین ...... میخواستم بپرسم اگر مردی اموایلی از خود داشته باشه و بعد ترک خانم از منزل اون دارایی رو به اسم کسی زده باشه، مثلا فردی تا یک سال پیش ماشین به نام داشته و حالا بعد گذشت دو ماه از ترک خانم از منزل فک پلاک کرده باشه چطور میشه؟؟ میخواستم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه سوال شما قدری مبهم میباشد
اگر زوجه درخواست مطالبه مهریه نموده باشد و اموال زوج را بخاطر مهریه توقیف نماید و سپس زوج به هر دلایلی اقدام به رفه توقیفی اموال توقیف شده نماید و بفروشد یا انتقال مال نماید در اینصورت فرار از دین محسوب نخواهد شد .
فرار از دین زمانی است که زوج با صدور حکم قطعی یا صدور اجرائیه از سوی اجرای ثبت ، اقدام به انتقال یا فروش اموال نماید .و یا اینکه اموال در توقیف دادگاه باشد و ایشان انتقال مال نمایند که در این موارد زوج مجازات و معاملات باطل خواهد شد .
موفق باشید

سلام و درود، در صورتی که انتقال اموال اخیر قبل از رای قطعی جهت اجرای مهریه‌ باشد، اصولا صحیح خواهد بود، و در موارد غیر قابل ابطال می باشد.

در صورتیکه هدف و قصد طرف نپرداختن بدهکاری(فرار از دین)باشد،میتوانید شکایت فرار از دین علیه طرف مقابل مطرح نمایید و اون معاملات را باطل کنید

سلام
اگر به قصد فرار از دین بزند و ثابت کنید باطل است

با سلام بستگی به شرایط شما و نظر قاضی پرونده دارد

سلام
اگر معامله مذکور به لحاظ فرار از پرداخت دین مانند مهریه باشد شما می توانید دادخواست ابطال معامله به لحاظ فرار از دین را با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود تقدیم نمایید تا به دادگاه ارسال و رسیدگی شود

با سلام در ادامه اگر دادخواست اعسار بدهید و ایشان درخواست استعلام یک سال اخیر اموال شما را بدهد احتمالا اعسارتان رد میشود