منزل را زوجه توقیف نموده، آیا این قضیه برای من مشکل زا نمی شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۹ #55110219

بنده حکم قطعی الزام به تمکین همسرم را گرفته ام ولی درخواست اجراییه نداده ام و زوج بخاطر اینکه همسرم به زندگی برگردد و بقیه کار را بر روی رابطه زوج و زوجه با دکتر روان شناس ادامه دادم،اکنون به پیشنهاد روان شناس که گفته بگذار همسرت و فرزند دختر چهار ساله به منزلت برگردد یعنی آنها در رفاه باشند فعلا در حدود یک ماه و با (گرفتن یک توافق نامه با امضاء و اثر انگشت از خود و همسرم )و زوج در منزل مشترک نباشد تا گذشت زمان و با کار روی رابطه با من و همسرم شاید زندگی بهتر شود که ایشان که حدود ۳ ماه از منزل مشترک رفته خانه پدرش.
چون که زوجه هنوز پرونده مهریه را باز گذاشته و با وکیل در ارتباط است و بنده هیچ پرونده در این خصوص ندارم.
در تفاهم زوجه نمی تواند از اینکه زوج منزل ترک کرده و از این حسن نیت بنده سوءاستفاده نماید البته در توافق نامه نوشتم که این موضوع قید شده.

اما سئوال بنده این است که بنده بعد از چهار روز دیدم که قفل خانه را عوض کرده و منزل بنده را قبل از پرونده مهریه توقیف کرده بود، آیا این قضیه برای من مشکل زا نمی شود.

به بنده کمک کنید. تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

توقیف برای شما مشکل ایجاد نمی کند و می تواند به منزل تان فعلا رفت و آمد داشته باشید

زوجه توقیف سندی کرده .‌یعنی سکونت شما مشکلی ندارد