همسرم با اینکه در ایام عقد هستیم شکایت نفقه نموده،آیا من میتوانم توامان تقاضای الزام به تمکین نمایم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۷ #55057116

خانم ام از من شکایت ترک انفاق کرده و رای و دفاعیات خودم فاقد اثر بود و الان چه کاری از دستم برمیاد انجام بدم و آیا میتونم از عدم تمکین استفاده کنم؟
در ضمن ما الان تو عقدیم و حکم قاضی راجب ترک نفقه با این اظهارات چی میتونه باشه؟
ممنونم از زحمات شما.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
زوج باید در دوران عقد نفقه زوجه خود را پرداخت کند وگرنه به ترک انفاق محکوم خواهد شد و در صورتی که زوجه باکره باشد میتواند به حق حبس خود استناد کرده و تمکین نکند

نفقه به ایشان تعلق میگیرد اگر از حق حبس استفاده نمایند نمیتوانید ایشان را الزام به تمکین تا زمان پرداخت مهریه کامل نمایید .

اگر زوجه باکره نباشد می تواند الزام به تمکین رامطرح کنید .بشرط داشتن مسکن و اثاث منزل

سلام اگر زوجه باکره است حقدحبس دارد و می تواند تمکین نکند و نفقه هم شامل او می شود .

چون شما در عقد هستید
ظاهرا دخولی و تمکینی هم تابحال صورت نگرفته درست است؟
اگر درست حدس زده باشم
پس ایشان می تواند با استناد به حق حبس تا دریافت کامل مهریه هیچ تمکینی نکند
و نفقه هم می تواند دریافت کند
شما بهتر است نفقه را پرداخت کنید تا حق طلاق به همسرتان نرسد