برگه گواهی پزشکی باکرگی برای چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۶ #55038678

سلام
ببخشید من الان یک هفته میشه از عقد محضری گذشته خانواده پسره ازم گواهی پزشکی باکرگی رو نخواستن و من الان اون گواهی رو ندارم الان خانواده خودم یعنی بابام میره برو گواهی رو بگیر بیار بزار خونه میگه خدا نکرده بعدا مشکلی پیش بیاد تو دادگاه اگه پسره بگه این دختر نبوده به من دادن زن هست مهریه دیگه بهت تعلق نمیگیره آیا واقعا اینطور هست

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اگر در سند از واج دوشیزه قید گردیده اصل بر باکره بودن شما است و اثبات خلاف آن بر عهده زوج است.

از طریق پزشکی قانونی اقدام نمایید قطعا آثار مثبتی در آینده دارد

اگر این تست را از طریق پزشکی قانونی انجام بدین از جهات مختلفی از جمله حق حبس مهریه و ادعای فسخ نکاح و.... برای شما خیلی مفید است.

اگر زوج ادعا داشته باشد که زوجه باکره نبوده این خود زوج است که باید اثبات کند و این هم به راحتی قابل اثبات نیست.حال برای اینکه پدر گرامی شما خیالش راحت بشه میتونید یه برگه از پزشک در دست داشته باشید