چگونه میتوانم اجاره معوقه یکساله را وصول کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۲ #55037039

با سلام و احترام
آپارتمان خود را یکسال پیش به یکی از اقوام خود بدون پول پیش با قولنامه دستی و تایپ شده با کد رهگیری در بنگاه با حضور دو شاهد اجاره دادم. اما پس از یکسال با وعده وعید بدون پرداخت پول شبانه آپارتمان را تخلیه کرده است.
با سپاس

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به اجاره نامه که دستتونه دادخواست مطالبه اجور معوق مطرح کنید و در وهله اول اظهار نامه ارسال نمایید

باتوجه به اینکه اجاره نامه دارید دادخواست مطالبه اجور معوق مطرح کنید و زودتر اظهارنامه ارسال کنید

با سلام
طبق اجاره نامه دادخواست مطالبه اجور معوقه یکسال را از دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید و تامین دلیل بگیرید که تخلیه انجام شده

باسلام دادخواست تحت عنوان مطالبه اجورمعوقه وطلب ارائه کنید

سلام
با استناد به مدارک موجود امکان اخذ مطالبات معوقه به موجب دادخواست از دفاتر خدمات قضایی وجود دارد

با سلام،به استناد قولنامه،دادخواست مطالبه اجور معوقه از طریق دفتر خدمات قضایی دهید.

به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست مطالبه امور معوقه به استناد مدارکی که فرمودید دهید .