برای تجدید نظر چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۳ #55030966

با عرض سلام
همسر من بعد از صدور اجراییه ۵۰۰ میلیون تومان پول نقد و یک ماشین پژو انتقال داده و با صدور چک و برگشت آن توسط دوستان و تامین خواسته یک چهارم حقوقش را خودش توقیف کرده است.همچنین دو طبقه آپارتمان را به صورت صوری فروخته با اینکه سند رسمی به اسم همسر بنده است.قاضی دستور رفع توقیف داده با اسناد قولنامه ای که ارائه دادن و اعتراض ثالث را پذیرفته. از طرفی اصلا به مدارک من که پول و ماشین انتقال داده ۱۰ ماه قبل از صدور رای قطعی اهمیت نداده و اعسار همسرم را پذیرفته و سه سکه پیش و هر ده ماه یک سکه تعیین کرده.

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، به نظر میرسه حکم قانونی و منصفانه است اما در هر حال شما در فرجه قانونی حق اعتراض خواهید داشت

سلام اگر انتقال قبل از صدور رای قطعی بوده جرمی واقع نشده است.

انتقال ده ماه قبل از صدور رای قطعی مصداق فرار از دین محسوب نمیشود که بتوانید اعتراضی داشته باشید

چون انتقال اموال ۱۰ ماه قبل از صدور رای قطعی بوده بنابراین تخلفی انجام نگرفته و فرار از دین محسوب نمیشود

با توجه به اینکه انتقال قبل از صدور رای قطعی بوده لذا جرمی از سوی همسر واقع نشده است

اگر همانطور که در سئوالتان فرموده اید انتقال اسناد مربوط به ۱۰ ماه قبل از صدور رای قطعی است پس تخلفی واقع نشده و قاضی نمیتواند همسرتان را از این بابت تحت پیگرد قرار دهد .

سلام چنانچه مدارک و دلایلی محکمی مبنی بر ادعای خود درخصوص معامله و صدور چک صوری و.... دارید اعاده دادرسی بدین