از اونجایی که قرارداد شراکت ندارم میتونم برای اینکه تو اون مغازه بخواد بمونه برای سرقفلی درخواست بدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۶ #55010475

سلام من یه مغازه لوازم تولد با دوستم شریکم و مغازه هم برای فامیل اون هست. حالا یک هفته مونده به اتمام قرارداد مغازه ( صاحب مغازه تا الان اصلا برای تخلیه مغازه به ما چیزی نگفته ) دوستم به من میگه بیا اجناس رو نصف کنیم جدا شیم ولی من الان در شرایطی نیستم که بتونم مغازه بگیرم جدا و در ضمن به درامدم به مغازه احتیاج دارم. قصد داره من جنس هامو بردارم تو همون مغازه بمونه
از اونجایی که قرارداد شراکت ندارم میتونم برای اینکه تو اون مغازه بخواد بمونه برای سرقفلی درخواست بدم؟ البته سیستم حسابداری داریم و برداشتی هر ماهمون مشخصه. و صاحب مغازه چون اعلام نکرده برای بلند شدن ملزم به فرصت تخلیه هست؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر صرف یک قراردادعادی اجاره مشمول قانون ۷۶ باشد بحث سرقفلی منتفی است .
ضمن اینکه مشخص نکرده اید که در قراداد اجاره شما هم سمت دارید یا خیر؟

با سلام
اگر با صاحب مغازه قرارداد دارید میتوانید درخواست سرقفلی نمایید و با شریک خود چون قرارداد ندارید میتوانید توافق نمایید

سلام
اگر شما با صاحب مغازه قرارداد اجاره داشته باشید و مستاجر او محسوب شوید بحث سرقفلی شما مطرح است و الا راجع به سرقفلی شما استحقاقی ندارید
اما راجع به شراکت شما و دوستتان چنانچه مدت آن منقضی شده است یا اصلا قرارداد مشارکت شما مدت نداشته است هر یک از شرکا یعنی هم شما و هم دوستتان هر موقع بخواهید می توانید قرارداد را خاتمه دهید و بنابراین درخواست دوست شما غیر موجه نیست و بهتر است با توافق با مشکلات خود را حل و فصل نمایی.