استرداد وسایل شخصی از همسر چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۹ #54954980

همسر بنده ۱۰ ماه است که ترک منزل کرده و من حکم عدم تمکین ایشان را گرفته ام. مقداری از وسایل من مثل دوربین عکاسی گرانقیمتی که وسیله کار من هم بوده را با خودشان برده. آیا راهی هست که وسایلم رو پس بگیرم از ایشان؟ فاکتور دوربین را ندارم ولی جعبه و شماره سریالش موجوده

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
می توانید در خواست استرداداموال برده شده را بدهید به شرطی که مدارک برای اثبا داشته باشید

سلام به نظر امکان اقامه دعوا مبنی بر استرداد اموال را علیه ایشان دارید

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست استرداد وسایل ثبت کنید

سلام . هنگام استرداد جهیزیه باید اقدام می کردید و اجازه بردن وسایل شخصی تان را نمی دادید در حال حاضر اگر مدرک مبنی بر شماره سریال دوربین . فاکتور خرید و شهادت شهود دارید می تونید علیه شون دادخواست مطرح کنید و در صورت اثبات دوربین تون رو مسترد نمایید

در صورتی که مدارک مثبته دارید دادخواست استرداد وسایل یاد شده را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.