ایا من تامل کنم تا جواب آن دادخواست مشخص گردد یا تقاضای اجرای رای خود را بدهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۶ #54945884

با سلام و احترام . اینجانب با یک شرکت سازنده وارد فرایند داوری شده و داوران به نفع من رای دادند ( تاریخ ابلاغ رای از سوی دادگاه لاریجان ۵ شهریور ۹۸ ). داوران توسط دادگاه لاریجان تعیین شده و من و شرکت محل استقرارمان تهران است ۱. برای اجرای رای داور ایا از دادگاه تهران باید اقدام نمود یا لاریجان. ۲. اخیرا طرف مقابل به دادگاه لاریجان درخواست ابطال رای داوری داده است و داور مرضی الطرفین را در دادگاه مورد خطاب قرار داده است و من نمی دانم در فرصت مقتضی برای اعتراض بوده یا خیر. اساسا ایا من تامل کنم تا جواب آن دادخواست مشخص گردد یا تقاضای اجرای رای خود را بدهم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود باید رای قطعیت یابد تا قابلیت اجرا داشته باشد

سلام
تا اتمام زمان رسیدگی به اعتراض پرونده اجرایی نخواهد شد.

سلام. در صلاحیت دادگاه لاریجان هستش. و منتظر حواب باشید. تا زمانیکه رسیدگی به اعتراض تموم نشده ، پرونده شما به اجرا نخواهد افتاد