آیا امکان داره از دادگاه کارشناس بفرستن و خونه رو ببینن که ورودیش مشترکه و تمکین رد میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۹ #54934185

باسلام،خانومم ۴ماه هست که بخاطر کتک خوردن از برادرم خونمو ترک کرده و گفته باید خونه رو جدا کنی تا برگردم، چون خونه ما دوطبقه هست و فقط ورودیش مشترکه آیا مستقل محسوب نمیشود؟چون دادخواست الزام به تمکین فرستادم آیا امکان داره از دادگاه کارشناس بفرستن و خونه رو ببینن که ورودیش مشترکه به این خاطر دادخواست تمکین رد میشه؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فقط بخاطر ورودی مشترک تمکین رد نخواهد شد

برای تهیه مسکن چنانچه موضوع توسط کارشناس بررسی و مسکن را مستقل تشخیص ندهد الزام به تمکین همسر شما رد خواهد شد

متاسفانه برادرشما گستاخی بزرگی انجام داده بله درصورت استنادبه این موضوع دادگاه به مسکن علیحده درصورت تقاضای زوجه را میده

با سلام
عبارت جدا کردن خانه که در متن آورده اید و همسرتان فرموده اند بنظر می آید منظورشان خانه ای جدا از این ساختمان فعلی است نه راه جدا. در حال حاضر شما موضوع دخالت یکی از افراد خانواده در زندگی مشترکتان بیشتر نمود دارد بعلاوه اینکه ایشان مورد ضرب و شتم هم قرار گرفته و می توان گفت امنیت جانی ایشان در آن خانه به مخاطره افتاده و سوء رفتار نسبت به ایشان انجام شده و جدا کردن راه خانه نیز مسئله را حل نخواهد کرد. بنابراین توصیه می شود برای تدوام و پایداری زندگی شیرین مشترک با همسرتان و جهت جلوگیری از هرگونه مشکل بعدی ابتدا منزلی مستقل تهیه و سپس با اخذ رضایت همسرتان و جبران موضوع پیش آمده زندگی را از سربگیرید. اگر شما مقدمات آسایش از همه نظر و پرداخت نفقه و تهیه مایحتاج زندگی را فراهم کنید و مراتب آسایش روانی و روحی را فراهم کنید و همسرتان در امر زناشویی وظیفه اش را انجام ندهد آنوقت می توانید درخواست تمکین داشته باشید. موفق باشید.

عدم امنیت جانی برای خانم موجب رد دعوی تمکین می باشد ... ورودی مشترک و اختلاف موود مابین خانم و برادر همسر، دلیل بر عدم امنیت زوجه می باشد

درود
اگر همسرتان در آن منزل موجب ضرب و جرح قرار گرفته با اثبات الزام به تمکین رد می شود.

با درودبه صرف ورودی مشترک نمبتوان دعوا را رد کرد.