آیا ابلاغیه میاد که دادگاه تجدید نظر چه زمانی برگزار میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۳۷ #54829980

با سلام
برای یک پرونده حکم اومده و حدود یک ماه پیش درخواست تجدید نظر کردیم. میخواستم بدونم روند پیش رو چطوره. آیا ابلاغیه میاد که فلان تاریخ دادگاه تجدید نظر برگزار میشه (حالا چه با حضور متهم چه بدون حضور متهم)؟
یا ممکنه یک دفعه ابلاغیه بیاد که حکم قبلی تایید شده و ۲۰روز فرصت دارید به اجرای احکام مراجعه کنید؟!

توی سایت عدل ایران رفتم چیزی نبود. فقط اطلاعات پرونده تا دادسرا بود و حتی اطلاعات و روند پرونده در دادگاه رو هم ننوشته بودن

ایا ممکنه بدون اینکه ابلاغ بشه دادگاه رو تشکیل بدن و رآی رو تایید کنن و فقط ابلاغیه بیاد که نتیجه فلان شده؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در دادگاه تجدیدنظر صرفا در بعضی از موارد تشکیل جلسه الزامی است. لذا اگر حکم شما در زمره جرایمی نباسد که تشکیل جلسه در آن الزامی است، دادگاه بدون تشکیل جلسه حکم صادر میکند. اما در صورتی که الزام قانونی وجود داشته باشد برای تشکیل جلسه حتما به طرفین وقت رسیدگی ابلاغ می شود

رسیدگی در مرحله تجدید نظر نیاز به حضور اصحاب دعوی ندارد مگر اینکه دادگاه حضور اصحاب دعوی را لازم ببنید

با سلام و آرزوی بهروزی برای شما ،
دادگاه تجدید نظر می‌تونه بدون دعوت از طرفین نسبت به صدور حکم اقدام کنه و در موراد معدودی مکلف به برگزاری مجدد جلسه و دعوت از طرفین هست ، پس اگه واستون مهمه حتما حضورا پیگیری کنید

باسلام چنانچه شما ثبت نام ثنا کرده باشید قطعا مسیج میاد که به کدام شعبه تجدید نظر پرونده شما ارجاع شده وشما متعاقب آن می تونید به شعبه ارجاعی مراجعه واز کم و کیف پرونده مطلع بشید.دادگاه تجدید نظر ممکنه چنانچه ابهامی در پرونده نباشد به پرونده رسیدگی کرده و حکم صادر کند ویا ممکنه بابت پاره ای توضیحات اصحاب دعوا را به وقت دادرسی دعوت کنند.