میتواند با طرح اینکه در زمان سررسید این چک ایشان در تهران نبوده چک را از حالت کیفری خارج نماید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۸ #54823885

باسلام
احتراما بنده یک فقره چک در تاریخ سررسید از شخصی دریافت نموده ام و در همان تاریخ بدلیل عدم کفایت موجودی برگشت خورده و اقدام به طرح شکایت کیفری نمودم. صادرکننده عنوان نموده که بنده در روز صدور چک تهران نبوده ام و در واقع بنده نیز چک را از پیک گرفته ام. یعنی صادرکننده چک را توسط پیک موتوری برایم فرستاد و البته همکاران بنده نیز شاهد دریافت چک از پیک هستند. حال صادرکننده میخواهد پرونده کیفری بنده را با طرح اینکه این چک در آنروز صادر نشده و ایشان در تهران نبوده اند و چک در تاریخ قبل از سررسید به من تحویل شده است مختومه نماید. البته هیچ رسیدی از دریافت چک وجود ندارد و چک کاملا صحیح بدون هیچ آثاری از اینکه در تاریخ قبل از آن صادر شده می باشد. آیا ایشان میتواند با طرح اینکه در زمان سررسید این چک ایشان در تهران نبوده چک را از حالت کیفری خارج نماید؟
باسپاس

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت ارائه مدارک از سوی صادرکننده چک که حاکی از عدم حضور در تهران باشد شما نیز میتوانید شهود و مدارک معارض با ادعای وی را مطرح و معرفی نمایید تا تصمیم مقتضی توسط بازپرس گرفته شود . البته تجربه نشان داده که در چنین مواردی غالبا ادعای صادرکننده مورد پذیرش قرار میگیرد .

سلام
اگر مدارکی بر اثبات وعده دار بودن چک ارائه نماید شما می بایست از طریق حقوقی جهت احقاق حق خود اقدام نمایید