چگونه حق خودم را از بدهکار بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۶۲ #54767762

سلام
وقت بخیر
بنده بعد از مدت ها و با کلی دوندگی بالاخره شخصی که بهم بدهکار بود رو محکوم به پرداخت بدهی کردم، اما این شخص باز هم زیر بار نمیره، با اینکه ماشین داره و به نام خودشه اما زمانیکه مامور برای پرسیدن اموالش بهش رجوع کرد گفت ماشین مال خودم نیست و مال خانوممه، بعدا هم مدعی شد پلاک ماشین به نام خودشه ولی خانومش مالک ماشینه، البته غیر از این ماشین، یه خونه داره که سند هنوز به نام خودش نیست، چند قطعه زمینم داره که احتمالا اونا هم فاقد سند هستن ولی خب هیچکدوم از اینا رو آشکار نکرده.
چه راهی هست که من بتونم حق خودم رو بگیرم؟
با این افت شدید ارزش پول و تورم حتی اگه به نرخ شاخص هم حساب کنیم من کلی ضرر کردم، این شخص در دادگاه هم تقاضای قسط بندی کرده و دو تا شاهد دروغی معرفی کرده که شهادت بدن وضع مالیش بده تا دادگاه بدهیش رو قسط بندی کنه، در حالیکه از یه شرکت خصوصی ماهی ۴ میلیون حقوق میگیره به دروغ گفته ماهی یک میلیون و نیم حقوقشه، تمام حرفاش دروغه، ملک و املاکی که داره چندبرابر بدهی هایی هستش که به من داره حتی جایی دیگه داره خونه میسازه.
چه راهی هست که بنده بتونم حقم رو یکجا بگیرم تا ضرر کمتری متحمل بشم؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تقاضای مسدودی و توقیف حسابهای بانکی و توقیف خودرو بنمایید و در خصوص اموالی که از آن یاد کردید اطلاعات دقیق تری به مرجع رسیدگی به اعسار ارائه دهید.

درمرحله اجرای حکم ، درخواست استعلام ازاموالش را بخواهید . تا اگر مالی دارد توقیف گردد

میتوانید خودرو را توقیف نمایید و درخواست توقیف اموال دیگر را از طریق استعلام نمایید .

سلام شما می توانید خودرو را توقیف کنید . در خصوص میزان حقوق وی از شرکت استعلام گردد .

سلام
از دادگاه تقاضای استعلام دارایی ایشان ازاداره ثبت و پلیس راهور و همچنین درخواست استعلام حسابهای بانکی وی را نمایید