طلاق حدودا چقدر طول میکشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۴ #54752101

سلام ، اگر طلاق به درخواست زوجه باشد و زوجه حکم عدم پرداخت نفقه و حکم ضرب و جرح همسرش را برای طلاق داشته باشد، همسر ایشان چندبار حق اعتراض دارند؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طلاق معمولا تشریفات قانونی خود را دارد
اگر این طلاق ازطرف زوجه باشد حدود ۸ ماه طول میکشد چون طلاق سه مرحله ای شامل دادگاه بدوی وتجدیدنظر وقابل فرجام خواهی است
اما اگر طلاق توافقی باشد دو ماه طول خواهد کشید البته به تعداد پرونده های شعبه ارجاع شده نیز بستگی دارد.

حق اعتراض در تجدید نظر و فرجامخواهی را خواهد بود به عبارتی طی دو مرحله قابل اعتراض خواهد بود

باسلام طلاق ازطرف زوجه حدود ۸ ماه طول میکشد چون طلاق سه مرحله ای شامل دادگاه بدوی وتجدیدنظر وقابل فرجام خواهی است ولی اگر طلاق توافقی باشد دو ماه طول خواهد کشید وبه تعداد پرونده های شعبه ارجاع شده نیز بستگی دارد.

سلام
طلاق به درخواست زوجه حتی با داشتن دلایل موجه، مدتها به طول خواهد انجامید. ضمنا شوهر می تواند از رای صادره غیابی واخواهی نموده و نیز نسبت به تمامی آرای صادره امکان تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی را نیز خواهد داشت.

سلام
برای طلاق در صورت اعتراض یک مرحله تجدیدنظر و یک مرحله فرجامی وجود دارد.