مزاحمت در اینستاگرام چگونه پیگیری شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۵ #54746910

ادله لازم برای طرح شکایت از اکانتهای فیک مزاحم اینستگرام که بعد از مزاحمت دلیت شده است چیست؟
ایا پلیس فتا با دستیابی به سرور اینترنت یا ای پی گوشی مزاحم توانایی پیداکردن صاحب اکانتهای مزاحم دلیت شده اینستاگرام رادارد؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اصولا در جرایم مهم امنیتی اقدام به تحقیق و پیگیری امر می شود
اما می توانید به استناد پیام های موجود و شماره تماس در صورتی که در دسترس شما می باشد اقدام به طرح شکایت نمایید

باطرح شکایت ازدادسرای جرایم رایانه ای و دستور مقام قضایی قابل پیگیری استت

با سلام
به طور کلی متن پیام های که در فضای مجازی رد و بدل می شود به عنوان اماره ای بوده که صرف به علم قاضی کمک می کند ولیکن چنانچه مزاحمت از به کرات از طریق پیج های فیک صورت میگیرد می توانید با طرح شکایت از پلیس فتا درخواست نمایید که از طریق آی پی تحقیقات لازم صورت بگیرد.