پدرم اصلا سواد نداشته و اثرانگشت پای برگه یه دایره جوهریه؛ و تاریخ نوع خطش فرق دارد؛ باید چیکار کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۳ #54729960

با سلام پدر من ۱۰ سال پیش فوت کردند و الان ۳ سال پس از فوت مادرم خواستیم اموال را تقسیم کنیم و بعد از یکسری کار های اداری و مالی یکی از برادرا برگه ای را اورد و گفت پدر طبق این وصیت اموال را برای من گذاشته
حال سوال بنده این است که پدرم اصلا سواد نداشته و اثر انگشت پای برگه یه دایره جوهریه فقط و چیزی مشخص نیست و تاریخ و به نام خدا نوع خطش فرق دارد در ضمن اثر مهر شورای ابادی ان زمان پای برگه است
ما الان باید چیکار کنیم؟

مشاوره حقوقی ارث
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر شما وصیت نامه را از لحاظ خط و امضا و اثر انگشت پدرتان قبول دارید این وصیت نامه تا میزان یک سوم از نظر قانونی معتبر است
ولی اگر به اصالت آن و صدور از ناحیه پدرتان تردید دارید و آن را قبول ندارید برادرتان که به نفع او وصیت شده باید درخواست تنفیذ وصیت نامه را از دادگاه بنمایند تا دادگاه به صحت و اصالت آن رسیدگی کند و شما در دادگاه باید ایرادات خود و عدم قبول آن را اعلام کنید

سلام و درود، اولا وصیت تا یک سوم اموال متوفی را بیشتر شامل نمی شود و اضافه بر آن بایست به تنفیذ دیگر وارثین برسد، دوما شما حسب مورد می توانید وصیت مورد نظر را تردید ، انکار یا مدعی جعل آن شوید.