امکان اعاده دادرسی بابت صدور رای بر خلاف خواسته خواهان

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۸۱ #54684140

با سلام و وقت بخیر، اگر در پرونده حقوقی خواسته خواهان تنفیذ صلح و الزام به تنظیم سند به میزان دودانگ ملکی باشه ولی قاضی دادگاه حقوقی پس از بررسی اقدام به تنفید مقدار کمتر دودانگ را رای صادر کنه. آیا اقدام قاضی قانونی هست؟ آیا میشه اعاده دارسی کنیم؟ چون قاضی برخلاف دادخواست و حتی افزایش خواسته دادخواست رای تنفیذ را صادر کرده.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از مشاوره تلفنی استفاده کنید

اگر در دادنامه در خصوص افزایش خواسته ی شما چیزی نوشته نشده لایحه تقاضای اصلاح رای بدهید و همزمان تجدیدنظر خواهی در مهلت کنید. اگر نوشته و به دلیلی استناد کرده تا رد کند، تجدیدنظر خواهی کنید.

سلام به این شکل نمی توان اظهارنظر نمود باید مدارک بررسی گردد

با سلام
جهت اظهارنظر و راهنمایی رای مزبور و ادله و مستندات بایستی بررسی شود. پیشنهاد می شود از مشاوره وکلای بنیاد بهره مند شوید.

پرونده نیازمند بررسی دقیقتر می باشد.اگر شرایط قانونی وجود داشته باشد میتوانید نسبت به آن اعتراض نمایید.

با سلام اصولا خیر می‌بایست عنوان خواسته مورد بررسی قرار بگیرد اما مدارک باید بررسی شود

سلام
احتمالا برای قاضی همون مقدار که تو رای اومده محرز شده
ولیکن این به معنای عدم تجدیدنظر خواهی شما نیست
اگر وقت تجدیدنظر خواهی تموم نشده تجدیدنظر خواهی کنید
و در غیر اینصورت میتونید اعاده دادرسی کنید