آیا درخواست اجرای حکم پرداخت اجاره بها معوقه سه ماهه نیازمند دادخواست است، یا صرف درخواست کفایت میکند؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۶ #54542596

(۲)میتوانم همزمان با درخواست اجرای حکم تقاضای تخلیه مورد اجاره را نیز درخواست کنم،(صرف درخواست کفایت میکند یا نیازمند دادخواست دراین مورد است).
(۳)با توجه به اینکه حکم غیابی است و در مهلت قانونی اعتراض زده نشده،لزوم بر سپردن، وثیقه جهت ضرر احتمالی اجرا،هست یا چون حکم قطعی شده،وثیقه جهت ضرر منتفی است

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه رای قطعی در این خصوص صادر گردیده ، صرف در خواست صدور اجرائیه کفایت می کند.
همچنین است در آرای غیابی تضمین مناسب اخذ می گردد .

اگر سند اجاره عادی است باید دادخواست تقاضای پرداخت اجور معوقه را مطرح کنید ولی اگر سند رسمی اجاره دارید به راحتی از طریق اجرائیه ثبت درخواست می دهید
در مورد تامین هم چون دفاعیات شخص خوانده شنیده نشده و علی رغم قطعیت رای، امکان اعاده دادرسی رای هست اصولا تامین ضروری است مگر اینکه از طریق سامانه ثنا مطلع شوید که دادنامه یا اجرائیه ابلاغ واقعی شده یعنی زمان مشاهده ابلاغیه از طرف وی ثبت شده باشد

با درود
نیازمند تقدیم دادخواست است.

بله باید دادخواست دهید اگرکمترازبیست میلیون تومان باشد به شورا اگربیش ازبیست باشد دادگاه محل وقوع ملک. برای اجراحکم غیابی مستندبه تبصره ۲ ماده ۳۰۶ دادرسی مدنی نیازبه ضامن معتبریا تامین مناسب هست

-- برای مطالبات قانونی از جمله اجور معوقه ، شارژ ، پول آب و برق و ....... باید دادخواست تقدیم شود .
-- در صورت غیابی بودن حکم در موضوع مطالبات باید وفق تبصره ذیل ماده ۳۰۶ آئین دادرسی مدنی ، تامین مناسب بسپارید ولی در دستور تخلیه نیازی به تامین نیست .

درود
اگر مورد حکم قرار گرفته درخواست اجرا کافی است لیکن اگر مورد حکم واقع نشده دادخواست لازم دارد اجرای حکم غیابی نیز نیاز به سپردن تامین دارد.

با سلام
در ستون خواسته تان در دادخواست می توانید موارد تخلیه و نیز پرداخت اجاره بهای مورد نظر را داشته باشید.
پس از صدور حکم و در صورت عدم اعتراض، حکم قطعی خواهد بود و شما می توانید از واحد اجرای احکام تقاضای صدور اجرای حکم را داشته باشید. که مراتب آنرا مسئول واحد اجرای احکام راهنمایی خواهند کرد.