بدهکار متوجه فروش زمینش بواسطه سفید امضا در برگه عادی شده؛ آیا باید کیفری شکایت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵۷ #54522703

سلام و احترام
شخصی به شخصی دیگر بدهکار بوده و در قبال بدهی اش بجای چک یا سفته سفید امضاء روی برگه ای بهمراه کروکی نقشه زمینش سپرده تا پس از پرداخت بدهی خود سفید امضا و کروکی نقشه زمین خود را پس بگیرد اما با توجه به شغلش که نظامی بوده به استان دیگری منتقل گردید و بدهی اش را نپرداخت و آن ضمانت نامه سفید امضا رو پس نگرفت اما بعد از گذشت سال ها متوجه شد آن شخص طلبکار زمین بدهکار را با توجه به سفید امضا بنام خود منتقل کرد و به نفرات بعدی فروخت و خریدار جدید به نفر بعدی فروخت اکنون آن شخص که طلبکار بود فوت کرده و بدهکار متوجه فروش زمینش بواسطه سفید امضا در برگه عادی شده! آیا باید کیفری شکایت کرد یا حقوقی؟ از چه کسی؟ با چه عنوانی؟ با توجه به فوت طلبکار
متشکر

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ادب
شما باید دلایل کافی برای ادعای خود داشته باشید و میتونین به وراث ایشون طرح دعوی کنید.معامله فضولی

امکان طرح دعوی به خواسته ابطال معامله و سند را دارید . در صورت اثبات استفاده از سفید امضاء ، معامله باطل میشود .

دادخواست مطالبه ثمن معامله را به طرفیت وارث بدهید

درود
به طرفیت وارث باید دادخواست مطالبه ثمن معامله را بدهید یا تایید بطلان معامله فضولی.