اعمال ضریب تعدیل در حکم استخدامی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۰۷۴ #54460455

بنده معلم استخدام پیمانی از طریق ماده۲۸ ورودی مهر ماه سال۱۳۹۷ وزارت آموزش و پرورش هستم. متاسفانه وزارت اموزش و پرورش در حکم ۹۷ ضریب تعدیل سال۹۷ موضوع بند (۷) تصویب نامه شماره ۱۴۸۹۶/ت ۵۵۳۱۳ه مورخ ۱۶/۰۲/۹۷و اصلاحات بعدی ان را اعمال نکرده است و می گوید چون از اول فروردین حکم نداشتین به شما تعلق نمی گیرد این در حالی است که همه وزارت خانه ها ضریب تعدیل را در حکم کارمندان استخدامی ۹۷ خود وارد کرده اند .وزارت آموزش و پرورش می گوید از سازمان اداری استخدامی استعلام گرفته و آنها اجازه اعمال ضریب تعدیل را نداده اند. حال این امر باعث شده که در سال ۹۸ یک بند از احکام ما کم شود به نام بند:تفاوت جز(۱) بند (الف) تبصره(۱۲) قانون بودجه سال ۹۷ که موجب تبعیض و ضرر به ما در طول ۳۰ سال خدمت می گردد
سوال بنده این است که آیا وزارت آموزش و پرورش درست عمل کرده و علت تبعیض با سایر وزارت خانه ها در چیست؟ و شکایت به دیوان باید طرف شکایت چه کسی باشد؟ اداره محل صدور حکم و یا وزارت خانه آموزش و پرورش و یا سازمان اداری استخدامی و یا هر دو؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به جزء (۱) بند (الف) تبصره (۱۲) ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور، کلیه کارکنانی که حقوق و مزایای مستمر مندرج در حکم کارگزینی آنها در سال ۱۳۹۷، پس از اعمال افزایش ضریب حقوق موضوع این تصویب نامه، ماهانه کمتر از ۵۰ میلیون ریال باشد، حقوق و مزایای مستمر آنان به میزان ضریب تعدیل قابل محاسبه با فرمول زیر، نسبت به حقوق و مزایای مستمر سال ۱۳۹۷، رشد می یابد:

۱۱+ (حقوق و مزایای مستمر سال ۱۳۹۷ با واحد میلیون ریال) ×۲۲/۰- = ضریب تعدیل (%)