چطور ممکن است بدون ابلاغ اجرائیه جلب صادر شود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۹۳ #54453535

با سلام .. چکی با عنوان " بابت فسخ قرارداد " در وجه سازنده ملک صادر نمودم و ایشان نیز چک را برگشت زده و رای بدوی به پرداخت وجه بصورت رسیدگی غیابی به سبب وجود امضا صادرکننده در ذیل و وجود سند در ید خواهان نموده است . در صورتیکه قبلا هم حکم تامین دلیل از همین شعبه صادر شده بوده که بعد از انقضای مهلت اعتراض به تامین دلیل و دعوت به جلسه دادرسی در ثنا رویت نموده ام . حالیه مدت چند روز به مرحله واخواهی مانده خواهان تماس گرفته و تهدید به جلب نموده و عنوان میدارد یا وجه را پرداخت یا جلب سیار اعمال خواهد شد . چطور ممکن است بدون ابلاغ اجرائیه جلب صادر شود؟ می توانم تقاضای اعسار یا تقسیط بدهم با توجه باینکه کارمندم و مستاجر که فقط زمین مورد مشارکت و یک دستگاه خودرو دارم .

مشاوره حقوقی چک
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجراییه پس از ابلاغ حکم صورت خواهد گرفت اینکه ایشان شما را تهدید نموده حکم جلب می گیرم صحیح نیست

باسلام
خیر بدون ابلاغ اجراییه صادر نمیشود
وبعداز قطعی شدن رای میتوانید دادخواست اعسار دهید لذا پذیرش یا عدم پذیرش اعسار با دادگاه است

محکوم له دعوا بعدرای قطعی باید درخواست اجرا بده بعد دایره اجرا باصدوراجراییه وابلاغ ده روزبه شما مهلت میدهد و...
وی خواسته شمارابترساندکه زودتربه خواسته خودش برسد

درودبر شما
صدور برگ جلب مستلزم قطعیت رای و صدور اجراییه می باشد . در صورت عدم توانایی پرداخت یکجا بعد از صدور حکم قطعی، دادخواست اعسار و تقسیط محکوم به را به دادگاه ارسال نمایید .

با درود اگر نسبت به رای ادعایی ندارید و مدیون میباشید النهایه باید تادیه نمایید.
پس از صدور رای قطعی میتوانید تا یکماه دادخواست اعسار دهید، پس از آن جلب صادر خواهد شد و باز میتوانید تقاضای اعسار نمایید اگر واقعا ندار میباشید.
تا یک چهارم حقوق شما نیز قابل توقیف و کسر میباشد

بدون ابلاغ اجرائیه امکان صدور جلب وجود ندارد . احتمالا قصد تهدید دارد .

با سلام در پرونده های حقوقی بدون قطعیت دادنامه و قبل از صدور اجراییه جلب صادر نمی شود .