آیا در صورتی که شکایت کنم مبلغ خسارتی هم بهم تعلق میگیره بخاطر این تاخیر چند ساله؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۷ #54429522

سلام
من از یه آشنایی چک گرفته بودم که در تاریخ مقرر پاس نشد البته من برگشت زدم همون وقت ولی چون آشنا بود و گفت که پاسش میکنه دیگه شکایت نکردم . الان چند سال شده که از تاریخ چک میگذره و هنوز پاسش نکرده . خواستم بدونم که آیا در صورتی که شکایت کنم مبلغ خسارتی هم بهم تعلق میگیره بخاطر این تاخیر چند ساله؟ و اگه خسارت میدن از چه تاریخی محاسبه میشود؟ از تاریخ مقرر چک یا از تاریخ ثبت شکایت؟

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت خسارت تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت لذا شما می توانید دادخواست مطالبه وجه چک را به انضمام خسارت تاخیر تادیه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام
مبلغ خسارت تاخیر تادیه از زمان گواهی عدم پرداخت محاسبه می شود به شرط اینکه این مدت به طرز غیر معقولی طولانی نشده باشد

سلام اقدام ب طرح دادخواست حقوقی به انضمام خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سر رسید بنمایید

بله از تاریخ برگشت چک تا زمان اجرای حکم خسارت تاخیر محاسبه خواهد شد

بله امکان مطالبه ی خسارت تاخیر وجود دارد از زمان گواهی عدم پرداخت

درود
بله می توانید خسارت بگیرید و از تاریخ گواهی عدم پرداخت محاسبه می شود.

سلام و وقت بخیر
خسارت تاخیر تادیه چک از تاریخ ثبت عدم وصول محاسبه میشود.