آیا میتوان با حکم گرفتن بدوی برای تصرف عدوانی جهت اجرائیه اقدام کرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۰ #54417536

با سلام
اگر بله چگونه؟؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله از طریق دادگاه صادر کننده رای بدوی درخواست صدور اجراییه بدهید

اگر حکم قطعی شده باشد چه در مرحله دادگاه بدوی و چه در دااگاه تجدید نظر حکم قابلیت اجرایی دارد ومیتوان تقاضای اجرای حکم و کرد.

سلام در تصرف عدوانی به محض صدور رای بدوی حکم اجرا میشود و تجدید نظر ان اثر تعلیقی ندارد

سلام بله درخواست اجرا را به دادگاه بدوی ارائه دهید تا پس از صدور اجراییه نسبت ب اجرای حکم اقدام گردد

دعوای تصرف عدوانی این مزیت را دارد که به محض صدور رای دال بر محق بودن خواهان، قابلیت اجرایی دارد و حتی تجدیدنظر خواهی خوانده، مانع اجرای حکم نمی شود. بنابراین به محض صدور رای بدوی مبنی بر رفع تصرف عدوانی، اجراییه صادر و رای اجرا می گردد.

بله در دعوای تصرف می توانید اجرائیه صادر شود و تجدیدنظرخواهی باعث توقف اجرا نمی شود

بله میتوانید ونیازی به قطعیت یافتن رای نیست