نوع شکایت بابت تخریب و شخم‌زنی مسیر عبوری ملک غیر

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۵ #54415101

سلام وقت بخیر، من روستا ساکن هستم. جلوی ملک بنده رودخانه می‌باشد و راه عبور بنده از داخل همین رودخانه است. حال یک نفر اومده داخل رودخانه رو شخم زده و میگه من اینجا رو خریداری کردم و تو باید از راه دیگری عبور کنی و اینجا راه نداری. لطفا راهنمایی کنید من باید چه نوع شکایتی از ایشان کنم؟ آیا این مورد ممانعت از حق محسوب می‌گردد؟ امکان اینکه اول دادخواست حقوقی ممانعت از حق مطرح کرد، پس از محکومیت خوانده در دادگاه حقوقی امکان طرح شکایت کیفری ممانعت از حق هست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ممانعت از حق محسوب است بنابراین می توانید رفع آن را از دادگاه بخواهید.

سلام دادخواست ممانعت از حق مطرح کنید اگر حقوقی مطرح کنید بهتر است.

با سلام. بر علیه ایشان شکایت ممانعت از حق طرح نمایید در ضمن حتی کسی حق ندارد در حریم رودخانه هم دخل و تصرفی نمایید

با سلام
علیه وی تحت عنوان رفع ممانعت از حق عبور طرح دعوا نمایید.

با سلام
بهتر است شکایتی مبنی بر ممانعت از حق و تخریب را مطرح کنید.

سلام گزینه مناسب دادخواست ممانعت از حق به جهت حقوق ارتفاقی(حق عبور) سابق شما است

باسلام، باتوجه به اینکه شما جهت عبور از ملک دارای حق ارتفاع هستید و مسیری دیگری نسبت به عبور تا رسیدن به ملک تان وجود ندارد شکایت ممانعت از حق و تخریب را مطرح کنید.
علاوه بر این رودخانه قابل خرید و فروش نمی باشد.