اعتراض گذاشتند ممکنه که رای بنفع دختر صادر بشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۳ #54409091

باسلام
ببخشید نامزد بنده واسه نفقه شکایت کردن که من نفقه ندادم بهشون ولی من با پرینت و فاکتورها و اظهارنامه تمکین که داشتم درخواست دختر رو رد کردن شورای حل اختلاف و رای به بی حقی دادند.. دختر با اتهام و دروغ که پولهایی که ریختم بحسابشون به من بصورت دستی قرض میدادند و ...

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اظهارات طرفین در جلسه رسیدگی و همچنین لایحه اعتراض در تایید و یا نقض دادنامه بسیار ،موثر خواهد بود.

با سلام
به صرف ادعای ایشان مبنی بر قرض و مدیون بودن شما رای نقض نمی شود مگر ادله و مدارکی دال بر این موضوع ارائه نمایند

سلام
اگر مرجع تجدیدنظر تشخیص دهند که رای بدوی اشتباه است آن را نقض و رای صحیح صادر می نمایند بنابراین امکان نقض رای وجود دارد البته با توجه به واریزی ها ادعای قرض خیلی موجه نیست

سلام
اگر نتوانند ثابت نمایند که قرض بوده ،رای صادره تایید خواهد شد