۴۰ درصد زیر قیمت برداشت نصف چک هامو داد ولی نصف دیگشو برگشت زده؛ باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۷۲ #54351910

سلام.
من شغلم ابزار فروشی است چند سال پیش با یه نفر کار میکردم ازش جنس میخریدم از سادگی من استفاده کرد و برای من دسته چک گرفت بعد مدتی کار کردن سرم کلاه گذاشت من نتونستم چک هارو پاس کنم وسایل هاشو برگشت دادم ولی ۴۰ درصد زیر قیمت برداشت نصف چک هامو داد ولی نصف دیگشو برگشت زده میخواد اقدام قانونی کنه من باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مبلغ چکها را واریز نمایید در صورت عدم توانایی در پرداخت می توانید دادخواست اعسار مطرح کنید

متاسفانه زمانی ک وسایل هارو برگشت دادید باید اقدام ب استرداد چک ها میکردید با توافق شما مبنی بر عودت وسایل بدون دریافت همه چک ها در قبال تادیه مبلغ چک ها مسئولیت دارید و با ب اجرا گذاشتن انها راهی نیست جز اینکه دادخواست اعسار داده تا حتی الامکان تقسیط شود

باید وجه چک پرداخت گردد در صورت محکومیت ی توانید درخواست اعسار دهید

با سلام متاسفانه باتوجه به اینکه هیچ ادله ای جهت اثبات ادعای خود ندارید تنها میتوانید با ارائه دادخواست اعسار تقاضای تقسیط نمایید.

با سلام بستگی به توافقی که بین شما به عمل امده است دارد

سلام علت وجود چک در ید ایشان را اعلام نکردید و در عمل باید اثبات کنید که ایشان مستحق وجه چکها نیستند

درود
باید مبلغ را پرداخت کنید اگر یکجا نمی توانید پس از محکومیت دادخواست اعسار بدهید.